Съвети за извличане на максимума от вашето оборудване за добив на GPU

С

В днешно време хората са заети с добив на биткойни. Сериозните миньори избират професионални съвети, за да изградят професионално своите майнинг платформи, за да извлекат максимума от инвестициите си. Въпреки че можете да научите много от сърфирането във форуми, нищо не може да надмине съветите на професионалистите. Въпреки че това ръководство не се фокусира върху изграждането на платформа, то ще ви помогне да извлечете максимума от вашата платформа. Освен това ще можете да добивате евтино. Нека да влезем в подробности.

Отидете за правилния графичен процесор

Преди всичко има две марки графични процесори, а именно Nvidia и AMD. Предлагаме ви да изберете AMD. Друг избор, който трябва да направите, е да изберете графичен процесор, направен от XFX или Shapphire. Има и друга опция, наречена Gigabyte MSI. Нашата препоръка е Shapphire. Що се отнася до нашия опитен, Shapphire произвежда графични карти с най-високо качество. В края на краищата не можете да си позволите да губите хиляди долари само за графични карти. По-добре е да похарчите малко повече и да изберете само висококачествени продукти.

Шофьори

Ако имате 280-290 графични карти, може да изберете 15.12 драйвери. От друга страна, за най-новите карти предлагаме да изтеглите най-новите драйвери. Освен драйвера, можете да изберете и Radeon Chill.

Система

Въпреки че много хора се занимават с Linux, не смятаме, че нещо бие Windows. Причината е, че майнери с най-високо качество са създадени за операционната система Windows. Освен това системите, базирани на Windows, са лесни за работа.

Що се отнася до миньорите, Клеймор има страхотна репутация. И така, настоятелно ви препоръчваме да изберете миньор, базиран на Windows.

Изберете минимум 5 графични процесора

Минна платформа има много скъпи компоненти. Така че, не е добра идея да пестите пари от графичните карти. Фактът е, че няма смисъл. В идеалния случай трябва да изберете най-малко две карти.

В Windows 7 не можете да използвате повече от 4 карти. Ако обаче изтеглите специален драйвер, можете да използвате и повече от 4 карти.

Windows 10 може да открие всички графични процесори; обаче ще погълне малко повече от ресурсите на вашата платформа. Най-добрият вариант е Windows 7.

Използвайте USB щранговете

Risers са устройствата, които ви позволяват да свържете вашия компютър с графичната карта. Днес технологията ни позволи да използваме USB щрангове поради тяхната стабилност и ефективност.

Охладете графичните си процесори

Знаете, че топлината убива електронните устройства доста скоро. Същото важи и за графичните карти. Ако използвате картите си по правилния начин, те ще работят за вас в продължение на години.

Всичко, което трябва да направите, е да премахнете четирите винта от картата и да поставите малко прясна паста върху чипа на GPU. Това е. Това ще подобри предаването на топлина. В резултат на това можете да поддържате видеокартата си готина за години напред. Това ще направи графичния ви процесор да продължи много по-дълго от вашите очаквания.

Редактирайте виртуалната памет

По-добре редактирайте виртуалната памет на вашия компютър и я поставете на 16 GB.

И така, това са няколко неща, които можете да направите, за да направите вашата майнинг платформа по-ефективна.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta