HP ENVY Phoenix h9-1440t – машина с процесор от трето поколение, NVIDIA Graphics и други

H

Търсите ли настолен компютър, който да се справи с всички ваши мултимедийни и игрови нужди? HP ENVY Phoenix h9-1440t е компютър, който се препоръчва от много хора. Този компютър изпълнява изключително и се справя с всеки тип задача, която му хвърлите. Въпреки че струва малко повече от средния работен плот, той предлага и много повече. Това е един компютър, който си струва всяка стотинка.

Предлагат се светлинен бърз процесор и впечатляващи възможности за памет. Когато поръчвате онлайн, можете да избирате от широка гама хардуерни конфигурации. Опциите за памет включват два модела от 12 GB, два модела от 16 GB и 32 GB. Опцията от 32 GB е 4 x 8 GB (1600 DIMM). Моделите от 12 GB и 16 GB се предлагат с ваш избор от 1333 MHz или 16 MHz (SDRAM).

Третото поколение Intel Core i7 четириядрен е един от най-мощните процесори, налични на днешния ИТ пазар. Този конкретен модел включва 3,5 GHz и 8 MB споделен кеш. Благодарение на този процесор, заедно с 600W захранване, няма ограничение за възможностите на тази машина. Оставете го да изпълнява всяка програма, която искате, и не се притеснявайте, че изоставате или се сривате.

Колкото и мощна да е технологията за обработка, все пак ще ви е необходима добра графична карта, за да работи безпроблемно мултимедия. За щастие, HP ENVY Phoenix h9-1440t е съвместим с графиката на NVIDIA. Графичната карта, която се доставя, е 1.5 NVIDIA GeForce GTX модел, който поддържа HDMI, DVI, DP и VGA свързаност. Ако искате повече, можете да надстроите до 2 GB модел или да отидете с 3 GB AMD Radeon HD карта.

Този работен плот може да побере множество твърди дискове. Достатъчно ли е 2 TB? Или искате 3 TB или дори 4? Какво ще кажете за 256 GB SSD устройство? Всички тези опции са налични. От вас зависи дали искате да добавите вторичен твърд диск към вашата поръчка, когато конфигурирате компютъра си.

Той може да бъде свързан с всяка мрежа във вашия дом или място на работа. Предлага се с Wireless-N LAN карта и допълнителен Bluetooth. Допълнителните портове за свързване и работа в мрежа включват интегрирана Ethernet LAN (10/100/1000 Gigabit), 2 USB 3.0 порта, USB 2.0 порта, 1 MiniCard и два PCI модела.

Поради трайната си конструкция, мощен процесор, превъзходни графични опции и т.н. … HP ENVY Phoenix h9-1440t е настолен компютър с много стойност. Той може да се справи с мултимедия и забавления също толкова добре, колкото и с настолни игри от висок клас, които струват два пъти повече. И, благодарение на разширяемостта и ъпгрейдния хардуер, няма да се налага да го подменяте години и години напред.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta