Как работи Voice Changer?

К

Ако сте самотни жени, възрастни или непълнолетни, смяната на гласа може да ви помогне да се уверите, че някой, който се обажда, няма да знае, че сте сами или уязвими. Гласовият чейнджър е първата ви линия за телефонна защита. Повечето гласови чейнджъри на пазара работят, тъй като изместват чувствителните на височината звукови вълни на потребителския глас през микропроцесорен контролер и предлагат различни корекции на смяната на височината. Моделите на ниски цени предлагат по-малко възможности за стъпка и използват по-малко ефективен и по-евтин микропроцесор от моделите с по-висок клас.

Тъй като височината е само една част от човека, вие сте ограничени до колко можете да промените глас, без той да звучи електронно или обработен. Професионалните модели от по-висок клас използват допълнителни електронни схеми, за да променят или буферират неестествените звуци, както и да съдържат по-качествени микропроцесори, променящи височината. Моделите от долния край обикновено се използват като новост за практически шеги или за деца. Ако сериозно се занимавате с промяна на гласа си и защита на поверителността си, трябва да помислите за смяна на глас с професионален клас.

Мога ли наистина да променя гласа на жената на глас на мъж или глас на обратната страна?

Отговорът е да и не. Тъй като всеки има различен глас, всеки ще има различен резултат, когато използва една и съща смяна на гласа. Обикновено те могат да увеличат или намалят височината на гласа ви с една или две октави, като същевременно поддържат реалистичен звуков резултат. Професионалният смянач на глас върши чудесна работа, като прикрива гласа ви дори пред приятели и семейство.

Обикновено има две или три настройки, които с малко експериментиране могат да доведат до много убедителни резултати. Колкото повече опции има, толкова по-добре можете да прецизирате резултатите и колкото повече „гласове“ можете ефективно да създадете. Въпреки че мъжът да звучи като жена или обратно, трябва да смените гласа с няколко октави. При моделите от по-нисък клас това звучи като Мики Маус или Дарт Вейдър. За да не звучи така, имате нужда от смяна на гласа, която има повече от 2 или 3 настройки. Това важи и за това да накарате детето да звучи като възрастен, а възрастен да звучи като дете

Кой смяна на глас да купя?

Наистина зависи от вашите нужди, какъв тип телефон ще използвате и колко искате да похарчите. Има устройства за смяна на глас за мобилни телефони, които работят само с мобилни телефони, има устройства за смяна на глас от средно ниво, които вършат прилична работа и са доста убедителни, а има и професионални модели, които могат да бъдат фино настроени, за да звучите различно дори на майка си.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta